Verhuur ruimte

Deze unieke vierkante hal is aangepast zodat je hier meetings, tentoonstellingen en netwerk evenementen kunt organiseren. Het is een wit doek waar je zelf de kleur op aan mag brengen. Met een team van creatievelingen van het terrein kunnen al je speciale wensen tot werkelijkheid laten worden.

Onder onze creatieve professionals vind je een breed spectrum van getalenteerde, hands on en bekende ontwerpers en artiesten uit diverse gebieden van de creatieve en innovatieve industrie. Samen ontwikkel je een onvergetelijk evenement.

Club C kan grote gezelschappen accommoderen voor bijvoorbeeld plenaire meetings, grote diners, theater producties, klassieke muziek concerten en bedrijfspresentaties. Alles is mogelijk.

Het grootste deel van de ruimte, meer dan 235 vierkante meter, kan verdeeld worden in 3 secties met behulp van gordijnen. De lobby bar en het balkon zijn geschikt voor kleinere programma’s zoals presentaties en vergaderingen. De foyer kan ook gebruikt worden voor bijeenkomsten waarbij een opstelling van stoelen/tafels; deze opstelling kan naar wens worden samengesteld. De keuken is ingericht met een professionele koelkast, afzuigkap, vriezer en dergelijke zodat de cateraars in de beste service aan de gasten kunnen voorzien.

Verder zijn er 150 gratis parkeerplaatsen.