Over Club C

Club C is een industriële meeting en evenementenlocatie in het hart van Sectie-C. De overwegend witte hal is uitermate geschikt voor vergaderingen, meetings, productiepresentaties en borrels met een knipoog naar design.

Wat maakt Club C uniek?

Club C Eindhoven is uniek door de ligging op het meest creatieve terrein van Eindhoven. Dit terrein genaamd Sectie-C huisvest 250 kleine ondernemers gericht op design, communicatie, muziek en ontwerp. Sectie-C is een kleine enclave en een wereld op zich. Als een jonge en nog steeds groeiende broedplaats van creatief talent, kwam Sectie-C erachter dat een eigen speciale locatie nodig was. Hier kunnen we de wereld laten zien wat voor creativiteit en talent er op het gehele terrein te vinden is.

Historie:

Het terrein heeft in 1970 vorm gekregen door Nolte Elektrotechnische en Mechanische Industrie die hier schakelborden, lantaarnpalen en verkeersborden maakten en werd later bekend als het Stork Nolte terrein. Hal B, nu Club C, was voorheen de garage voor de service auto’s van Nolte.

Bereikbaarheid:

Goed bereikbaar vanaf alle invalswegen rondom Eindhoven met meer dan 150 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Een inspirerende creatieve omgeving:

De ondernemers in de omgeving van Club C Eindhoven zorgen voor een creatieve uitstraling op het gehele terrein. Een evenement kan gecombineerd worden met workshops, voorstelling of een diner in of rond Club C.

Technische faciliteiten aanwezig:

Club C Eindhoven is standaard uitgerust met presentatie mogelijkheden (audio en video), basis inrichting, licht en de juiste voorzieningen voor de gewenste catering .